Doe mee met onze challenge: loop 3 weken mee bij Fiscaliade en ga mee op reis!

Hallo fiscalist in spé,

Wij willen je uitnodigen voor een unieke kans en ervaring bij ons. Fiscaliade is al meer dan 10 jaar lang hét fiscaal adviesbureau voor de publieke sector. Om dit te vieren gaan wij met ons team op reis en jij kunt hierbij zijn!

Wat ga je doen?

Je loopt drie weken mee bij Fiscaliade (kantoor Zwolle) en je wordt volledig ondergedompeld in de wereld van de fiscaliteit van de overheid. Saai? Helemaal niet, bereid je voor op een enerverende drie weken! Je krijgt een indruk van ons bedrijf, maakt kennis met je (eventuele) collega’s (in spé), hebt de kans om te werken op verschillende heffingen en mag direct meewerken aan grote fiscale projecten.

En dan?

Als het klikt tussen jou en je collega’s (in spé), kan je een werkstudentschap doen bij Fiscaliade voor minimaal een half jaar. Een werkstudentschap is de unieke kans om relevante werkervaring op te doen naast je studie, te werken aan grote fiscale projecten en aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Een leerzame uitdaging met een leuk salaris!
Lees hier meer over een werkstudentschap bij Fiscaliade.

Is dat alles?

Zeker niet, als je werkstudent wordt bij Fiscaliade mag je mee op reis ter ere van ons 10-jarig bestaan. De bestemming is nog een verrassing, maar is zeker een speciale. Je wilt dit niet missen!

Praktische informatie

Meeloopweken:
• Week 16 – 17 april t/m 21 april 2023
• Week 17 – 24 april t/m 28 april 2023
• Week 18 – 1 mei t/m 5 mei 2023

Reis ter ere van ons 10-jarig bestaan:
• 16 juni t/m 18 juni 2023

Meelopen bij Fiscaliade?

Stuur dan je CV vóór 24 maart 2023 naar werkenbij@fiscaliade.nl onder vermelding van “Meelopen bij Fiscaliade” en je hoort z.s.m. of je geselecteerd bent.

Wij zien jullie reacties graag tegemoet!

Tot snel!
Namens Fiscaliade
Nikita Brameijer