Recruiter versterking gezocht!

Onze mensen zijn ons belangrijkste speerpunt. Zij maken absoluut het verschil. En als team staan wij sterk in onze markt en ons vak. Als recruiter speel jij daarin een cruciale rol en help je ons bij de verdere professionalisering en ontwikkeling van Fiscaliade in de arbeidsmarkt: Jij bent de matchmaker om ons talent binnen te halen. Dit doe jij proactief in een arbeidsmarkt die volop in beweging is en waar kandidaten schaars zijn.

Jouw missie

Als recruiter is het jouw missie om gemotiveerde en betrokken collega’s, de echte talenten, voor ons team te werven voor meerdere locaties in Nederland. We zoeken naar bevlogen fiscalisten die onder andere gespecialiseerd zijn in BTW, Vennootschapsbelasting, Loonbelasting, Lokale belastingen en in Tax Compliance. Dit allemaal in een competitieve arbeidsmarkt. Voor jou geen probleem, want hoe groter de uitdaging, hoe leuker je het vindt om die te overwinnen. 

Wie zijn wij?

Fiscaliade is een snel groeiend een veelzijdig kantoor dat werkt voor de overheid, het onderwijs, woningcorporaties en de zorg. Wat we daar doen? Denk bijvoorbeeld aan projectadvisering voor de grootste infrastructurele werken van Nederland, zoals de Rijnlandroute (verbreding A4/A44). Ook verzorgen we de fiscale begeleiding bij het samengaan van ambulancezorg-regio’s, gemeentelijke herindelingen en grootschalige gebiedsontwikkeling. We zijn wars van technische notities of ellenlange plannen en werken altijd toe naar concrete resultaten voor onze opdrachtgevers. Onze klanten verwachten een oplossing en geen probleembeschrijving. Wij zijn absolute teamspelers: je stapt in een enthousiast, positief team dat elkaar versterkt, aanvult en uitdaagt.

Over het kantoor

Wij hebben twee unieke kantoren in Zwolle en Rotterdam en soon to be in Den Bosch. We houden niet van grijze kantoor werkplekken met een kantoortuin maar willen graag werken in een groene energieke omgeving met een groep warme bevlogen mensen. Bij ons is het team nummer 1 en word je direct opgenomen als onderdeel hiervan.

Meer lezen over het werken bij Fiscaliade? Proef de sfeer, klik hier >> 

Wat ga je doen?

Je hebt de verantwoordelijkheid over het recruitmentproces. Je mag zelf bepalen hoe je dit doet, jij bent tenslotte de senior recruiter! Vanuit een sterke samenwerking met de betrokkenen binnen Fiscaliade kan je adviseren over de juiste wervingsstrategie. Je begrijpt wat onze wervingsbehoeften zijn en vertaalt die vervolgens naar een sterke recruitmentstrategie. Ook bij de werving- en selectieprocedure ben jij betrokken, zodat onze nieuwe collega’s een optimale start kunnen maken bij Fiscaliade. Je zet daarbij je eigen netwerk in, maar ook de juiste tools en innovatieve methodes om de juiste mensen te vinden en te binden.

Wat wij zoeken

Je hebt:

 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in recruitment in de werving van hoger opgeleide professionals op BSc en/of MSc niveau, bij een werving en selectiebureau of een recruitment afdeling.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Aantoonbare successen als recruiter.
 • Kennis en inzicht van alle verborgen plekken waar schaars talent zich ophoudt, klaar om ontdekt en gewonnen te worden voor onze uitdagingen in de wereld van fiscaliteit.
 • Een inzet van 16 tot 20 uur per week.

Wat wij bieden

 • Flexibel werken: in overleg met je team bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Thuis, op kantoor (Zwolle of Rotterdam als primaire standplaats),
 • Vrije dagen: je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Sabbatical: in overleg heb je de mogelijkheid om onbetaald verlof op te nemen.
 • Deze functie is ook uit te breiden naar een fulltime functie. Het takenpakket wordt dan uitgebreid met overige acquisitie- en administratiewerkzaamheden. 
 • En: een uitstekend marktconform salaris, bonus en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Afwisselend en uitdagend werk in een groeiende landelijke organisatie
 • Ruimte om mee te groeien met Fiscaliade en jouw eigen team en locatie te bouwen
 • Mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen
 • Een groeiend en bruisend team met ambitieuze en enthousiaste collega’s
 • En – misschien wel het allerbelangrijkste: Een gezellige, laagdrempelige werksfeer met lekkere lunches, leuke teamactiviteiten en af en toe een flauwe grap.

Vragen of solliciteren?

High Quality Recruitment ondersteunt Fiscaliade exclusief in deze procedure. Vragen, reacties en sollicitaties kunnen verstuurd worden naar Mike van Duijn.

Mobiel: 06-15 39 71 45
E-mail: m.vanduijn@high-quality.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet gewaardeerd.