Weten hoe het is om bij ons te werken?
Wij horen graag van je!
Wij hebben altijd iets te vieren!

Bij ons wordt uiteraard hard gewerkt met oog voor kwaliteit en onze klanten, maar er is ook altijd tijd voor taart, een borrel, een goede lunch en andere gezellige activiteiten. Tijd maken voor onze klanten en voor elkaar, dat maakt het werken bij Fiscaliade.

Hieronder volgen wat sfeerimpressies, maar vind je ook meer informatie over hoe het is om bij ons te werken, de arbeidsvoorwaarden en welke mogelijkheden voor ontwikkeling wij bieden. 

Bekijk onze video

Goede sfeer met alle ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Ruimte voor jouw groei en ontwikkeling is er volop. Je kunt zelf aangeven waar jij je graag meer in wilt ontwikkelen, zodat wij samen kijken waar ruimte is voor ontwikkeling en waar jouw talenten liggen. 

Omdat wij integraal werken kun je je ook verdiepen in de verschillenden heffingen. Ook zijn wij als kantoor aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, wij staan voor kwaliteit. Dit geeft jou ook de mogelijkheid om je te (blijven) ontwikkelen.

Ervaringen van onze collega's

Regelmatig publiceren we interviews met collega’s die meer vertellen over hoe zij het werken bij Fiscaliade ervaren. Zo leer je ons alvast een beetje kennen!

Maak kennis met Fleur Tervooren

Ik was benieuwd naar de vraagstukken die bij de overheid spelen, of er andere wetten spelen en of het anders is dan bij ‘gewone’ bedrijven.

Maak kennis met Marian

Als Vpb specialist bij Fiscaliade is geen dag hetzelfde. Lees hier wat Marian zoal doet tijdens een werkdag.


Ervaringen van Melanie Helffrich

Je krijgt een goed beeld van wat je zoal doet als fiscalist en mag meekijken bij alle heffingen.

Dit is Dido Westrik

Het is een ingewikkelde tak van sport voor buitenstaanders en de belangen zijn groot. Een procent meer of minder levert zo een verschil op van miljoenen.

In gesprek met Arjan Nijboer

Ik wilde meer bezig zijn met de vakinhoudelijke kant en het adviseren van klanten en wat minder met de randzaken. Dan kan ik ook veel meer focussen op wat ik echt leuk vind: de advisering richting klanten.

Ontmoet Nikita, oprichter van Fiscaliade

“Dan hoop ik dat wij de nr. 1 belastingadviseurs zijn voor de publieke sector. Dat iedereen weet; Fiscaliade, die moet je hebben voor fiscale advisering! We zijn dan gegroeid naar zo’n vijf adviseurs per belastingmiddel en in totaal met zo’n 15-20 professionals die zich focussen op de overheid. Maar, nog wel steeds met hetzelfde teamgevoel en de gezamenlijke manier van werken. Wie we zijn mag niet veranderen door de groei van het bedrijf. Dat wil ik absoluut behouden!“

Samen werken aan projecten

Hoe is het om bij ons te werken? Om te beginnen is geen dag bij ons hetzelfde. 

De ene dag werk je achter je computer aan een brief en heb je tussendoor vergaderingen via teams met jouw klanten of werk je aan fiscale advisering van een groot infraproject. De andere dag sta je zomaar op de bouw om te kijken of de fiscale aspecten van het project dat jij adviseert goed worden geïmplementeerd en check je of er mogelijk nog andere werkzaamheden in het project zijn die de fiscaliteit raken. Deze diversiteit in werkzaamheden zijn wij gewend en maakt het werken bij ons divers en uitdagend. 

Wil je weten hoe dit er concreet uitziet? Neem contact op om een keer een dag mee te lopen met ons.

IMG_9938

Waar kun je nog meer aan denken bij het werken bij Fiscaliade?

Wat houdt ons zoal bezig op een werkdag? Hieronder zie je wat voorbeelden van ons afwisselende en uitdagende werk, geen dag is hetzelfde! 

Lijkt het jou ook mooi om onderdeel uit te maken van ons team, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Gemeente bezoekjes

Om echte fiscale ervaring op te doen mogen de stagiaires van Fiscaliade mee naar gesprekken bij de gemeente.

Cursussen

Marjon gaf hier een van haar succesvolle cursussen fiscale beheersing, onder meer op het gebied van de loonheffingen.

Interview met Fleur

Fiscalist worden saai? Bij Fiscaliade vinden wij van niet en Fleur vertelt waarom. Klik hier voor een interview met Fleur.

Arbeidsvoorwaarden

Vrijdagmiddagborrel

Persoonlijke begeleiding

Playstation

Flexibele uren

Lunch op kantoor

Reiskostenvergoeding

Taart

Teamuitjes

Pensioenbijdrage

Laptop

Uitstekend salaris + bonus

Zomerbarbecue

Soep

Telefoon

Kerstdiner