Weten hoe het is om bij ons te werken?
Wij horen graag van je!
Er is altijd iets te vieren!

Wij werken hard met oog voor kwaliteit en onze klanten. Maar er is ook tijd voor taart, een borrel, een goede lunch en andere gezellige activiteiten. Tijd maken voor onze klanten en voor elkaar! Dat maakt het werken bij Fiscaliade leuk.

Collega’s Kelsey en Dido vertellen over het werken bij Fiscaliade en de mogelijkheden die er zijn. Bekijk de video!

Bekijk onze video

Goede sfeer met alle ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Ruimte voor jouw groei en ontwikkeling is er volop. Je kunt zelf aangeven waar jij je graag meer in wilt ontwikkelen, zodat wij samen kijken waar ruimte is voor ontwikkeling en waar jouw talenten liggen. 

Omdat wij integraal werken kun je je ook verdiepen in de verschillenden heffingen. Als kantoor zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, wij staan voor kwaliteit. Dit geeft jou ook de mogelijkheid om je te (blijven) ontwikkelen.

Samen werken aan projecten

Hoe is het om bij ons te werken? Geen dag bij ons hetzelfde! De ene dag werk je achter je computer aan een brief, heb je een (online) vergadering om daarna een klant te fiscaal advies te geven over een groot infraproject. De andere dag sta je op de bouw om te kijken of de fiscale aspecten van het project dat jij adviseert, goed worden geïmplementeerd. En je doet een check of er nog andere werkzaamheden in het project zijn die de fiscaliteit raken. Deze diversiteit in werkzaamheden vinden wij normaal. Dat maakt het werken bij ons afwisselend en uitdagend.

Wil jij dit zelf ervaren? Neem contact met ons op. Dan plannen we een ‘meeloopdag’.

Waar kun je nog meer aan denken bij het werken bij Fiscaliade?

Wat houdt ons zoal bezig op een werkdag? De ene dag ga je naar een klant om advies te geven op locatie en de andere dag geef je een interactieve cursus en dan ben je weer op pad om eens te kijken op een bouwplaats voor een project welke je fiscaal adviseert. Kortom geen dag is hetzelfde!

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekend salaris + bonus

Persoonlijke begeleiding

Pensioenbijdrage

Flexibele uren

Lunch op kantoor

Reiskostenvergoeding

Laptop

Telefoon

Taart

Vrijdagmiddagborrel

Teamuitjes

Activiteiten voor kinderen

Zomerbarbecue

Soep

Kerstdiner

Kantorendag Groninger Fiscale Eenheid

Een sfeerimpressie van het kantoorbezoek van de @groningerfe aan ons kantoor. Leuke ontvangst, interessante intro over Fiscaliade, workshop bonbons maken en natuurlijk een gezellige afsluitende borrel. Kortom een top dag!

Ervaringen van onze collega's

Regelmatig publiceren we interviews met collega’s die meer vertellen over hoe zij het werken bij Fiscaliade ervaren. Zo leer je ons alvast een beetje kennen!

Ontmoet Nikita, oprichter van Fiscaliade​

‘Inspireren en motiveren, daar word ik blij van’

Maak kennis met Marian

Als Vpb specialist bij Fiscaliade is geen dag hetzelfde. Lees hier wat Marian zoal doet tijdens een werkdag.


Ervaringen van Melanie Helffrich

Je krijgt een goed beeld van wat je zoal doet als fiscalist en mag meekijken bij alle heffingen.

Dit is Dido Westrik

Het is een ingewikkelde tak van sport voor buitenstaanders en de belangen zijn groot. Een procent meer of minder levert zo een verschil op van miljoenen.

Maak kennis met Fleur Tervooren

‘Het is tof om je werk in het echt tot leven te zien komen’ In het laatste jaar van haar masterstudie Fiscaal Recht ging Fleur Tervooren als werkstudent bij Fiscaliade aan de slag. Ze kwam, zag, en bleef.

Dit is Hidde Panman

‘Je kunt hier ontzettend veel leren én jezelf zijn’ Als fiscalist in spe ligt de wereld aan je voeten. Althans, de werkgevers.

In gesprek met Arjan Nijboer

Ik wilde meer bezig zijn met de vakinhoudelijke kant en het adviseren van klanten en wat minder met de randzaken. Dan kan ik ook veel meer focussen op wat ik echt leuk vind: de advisering richting klanten.

In gesprek met George Beretta

De afgelopen vijf maanden liep George Beretta stage bij Fiscaliade. Als echte creatieveling twijfelde hij even toen hij hoorde dat hij stage kon lopen bij een fiscaal adviesbureau.

Interview met
Vincent van Reen

‘Kan ik mee naar deze interessante afspraak? Het antwoord is eigenlijk altijd ‘ja’’

Leuke teamactiviteiten

Er wordt uiteraard hard gewerkt , maar er is ook altijd tijd voor taart, een borrel, een goede lunch en andere gezellige activiteiten.
Bekijk hier een impressie!

Sinterklaasviering Fiscaliade

Bij Fiscaliade wordt er ook aan de kleine fiscalisten gedacht! De 'echte' Sinterklaas en zijn Pieten komen langs voor een gezellige middag!

Jubileum trip naar Porto

Ter ere van ons 10 jarig bestaan zijn wij met ons team naar Porto geweest. Het was een gezellige en actieve reis met een uitgebreid programma en verblijf op een heerlijke locatie.

Kerst bij Fiscaliade

Bij Fiscaliade wordt Kerst elk jaar uitgebreid gevierd. Wij genieten van een heerlijk diner samen, doen leuke activiteiten en doen een heuse Christmas games competitie!

Teamuitjes

Er worden diverse teamuitjes georganiseerd. Denk aan ijskarten, lasergamen of een escaperoom. De teamuitjes worden natuurlijk afgesloten met een hapje en een drankje.

Jaarlijkse barbecue

Traditiegetrouw vindt de Fiscaliade barbecue plaats. Een gezellige avond met lekker eten, een drankje en bovenal gezellig met elkaar zijn voor de start van de zomervakantie!

Lunch en borrels

Dagelijks wordt er bij Fiscaliade samen geluncht. We hebben lekkere broodjes en elke vrijdag is er soep. Ook staat er regelmatig een gezellige borrel op het programma.