Vacature: Startende fiscalisten

Heb je net je Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie gehaald en kun je niet wachten om je carrière écht te beginnen? Dat komt goed uit, want Fiscaliade is altijd op zoek naar enthousiaste, energieke starters die veel zin hebben hun kennis uit de collegebanken in de praktijk toe te passen. Wij buigen ons dagelijks over de grootste, meest uitdagende projecten in de publieke en (semi-)commerciële sector. Als starter word je daar meteen nauw bij betrokken en daarin uitstekend begeleid door ons team van ervaren fiscalisten. Kortom: Fiscaliade is dé plek waar je als starter veel kunt brengen, leren én jezelf maximaal kunt ontwikkelen. Kom jij ons team versterken?

Over jou

Je bent recentelijk afgestudeerd in Fiscaal Recht of Fiscale Economie en staat te popelen om de kennis die je in de collegebanken opdeed in de praktijk te brengen. Dat is namelijk precies wat je vanaf je eerste dag bij Fiscaliade gaat doen. Starter of niet, bij ons word je meteen bij projecten betrokken en krijg je daarin al vrij snel een eigen rol. Je komt met alle fiscale vakgebieden in aanraking, van btw tot vennootschapsbelasting, van loonheffingen tot lokale belastingen – en alles daartussenin. Je gaat met collega’s mee naar afspraken met klanten en bent aanwezig bij teamoverleggen, waarin regelmatig om jouw kijk op zaken gevraagd wordt. Fiscale aspecten van grote infrastructurele projecten – waaronder grondontwikkelingen, herstructureringen, parkeergarages en meer – passeren de revue, zowel in de commerciële als de publieke sector. Je bent proactief en werkt goed zelfstandig, maar als je hulp nodig hebt, kun je altijd bij een van je teamleden terecht. Door dit alles leer je bij Fiscaliade niet alleen ontzettend veel, maar krijg je ook heel helder inzicht in waar je fiscale interesse en kracht ligt.

Over zij die je voorgingen

Benieuwd naar ervaringen van andere junior fiscalisten bij Fiscaliade? Lees het verhaal van junior fiscalist Fleur, die na haar tijd als werkstudent nooit meer is weggegaan.

Over Fiscaliade

Onze kracht en ons hart liggen in de publieke sector. We werken voornamelijk voor overheden, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, zorginstellingen en diverse vennootschappen. Zo adviseren we bij grote publieke en private gebiedsontwikkelingen en BV/CV-structuren, verzorgen we de fiscale begeleiding van herstructureringen van bijvoorbeeld musea en sportbedrijven, gemeentelijke herindelingen en exploitatie van een scala aan vennootschappen verbonden aan de publieke sector. Klanten waarderen ons om onze diepe vakinhoudelijke kennis en om onze persoonlijke, oplossingsgerichte en concrete aanpak. En het geeft ons veel voldoening dat wat wij doen écht maatschappelijke impact heeft. Door de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk en onze klanten van A tot Z te begeleiden, daar onderscheiden we ons mee. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze bijzondere kantoorlocaties en de niet-hiërarchische structuur van Fiscaliade – ook daarin onderscheiden we ons van andere fiscale advieskantoren.

Werken bij Fiscaliade betekent werken bij een enthousiast en positief team dat elkaar versterkt en uitdaagt. Dit doen we vanuit ons mooie, groene kantoor aan de rand van Zwolle of ons kantoor in het iconische Little C in Rotterdam. Later dit jaar openen we ook ons kantoor in Groningen. We werken in integrale, hechte teams van specialisten voor onze klanten, daarbij gemotiveerd door een gezonde dosis passie en een enorme drive. Voor een korte sfeerimpressie kun je dit filmpje bekijken en lees dit interview met oprichter Nikita

“Als net afgestudeerde sta je aan het begin van je carrière. Juist in deze branche wil je werken bij een organisatie waar je veel kunt leren en je jezelf tegelijkertijd volop kunt ontwikkelen. Bij Fiscaliade werk je vanaf de eerste dag mee aan uitdagende projecten en krijg je snel (veel) verantwoordelijkheid. Via een persoonlijk programma zorgen we ervoor dat je excelleert. Dat maakt ons bedrijf de ideale kickstart voor een veelbelovende carrière.” – Nikita Brameijer, oprichter Fiscaliade

Wat onderscheidt Fiscaliade nog meer?

  • Een uitstekend salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een zeer goede werk-privébalans, inclusief mogelijkheid tot parttime- en thuiswerken.
  • Keuze om te werken in onze kantoren in Zwolle, Rotterdam en in het najaar ook in Groningen – wat jou het beste uitkomt.
  • Afwisselend en uitdagend werk in een groeiende landelijke organisatie waarin je in mee kan groeien;
  • Mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen;
  • Tweewekelijks vaktechnisch overleg;
    NOB-kantoor met bijbehorend intern onderwijsprogramma;
  • Wel een functiehuis, geen piramide;
  • Een gezellige, laagdrempelige werksfeer met lekkere lunches, leuke teamactiviteiten, borrels en af en toe een flauwe grap.

Kennismaken of meer weten?

Neem contact op met Marian Roberti via 06 51 24 24 78 of stuur een mail met je cv, LinkedIn-profiel of motivatiebrief naar werkenbij@fiscaliade.nl. Gewoon een keer langskomen om koffie te drinken kan ook!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet gewaardeerd.