Vacature: Btw-specialist

Als fiscalist kun je vandaag de dag bijna overal werken. Maar niet overal kun je het verschil maken. Als fiscaal adviesbureau gespecialiseerd in de publieke sector hebben onze adviezen direct maatschappelijke impact. Dat we als relatief klein kantoor zo’n grote impact maken, daar zijn we stiekem best trots op. 

Sinds onze oprichting in 2013 zijn we elk jaar flink gegroeid. Om de groei te kunnen blijven faciliteren, breidt ons team continu uit met goede, gepassioneerde fiscalisten. Momenteel zijn we op zoek naar een bevlogen Btw-specialist die ons team wil versterken.

Over jou

Je bent een ambitieuze, gedreven btw-specialist met een afgeronde WO-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie, aangevuld met minimaal twee jaar relevante werkervaring. In je werk vind je het belangrijk om je analytische vaardigheden in te zetten om de meest complexe vraagstukken te doorgronden, en deze te vertalen naar praktische oplossingen. Tegelijkertijd vind je het ook belangrijk dat je werk ertoe doet en dat jouw fiscale adviezen het verschil maken. Daarnaast ben je een energieke, communicatief vaardige en prettige teamplayer die graag het beste uit zichzelf én uit collega’s haalt. Daarvoor krijg je alle ruimte: aandacht voor persoonlijke groei en vakinhoudelijke ontwikkeling staat bij ons hoog op de agenda.

Over Fiscaliade

We zeiden het al: onze kracht en ons hart liggen in de publieke sector. We werken voor overheden, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, zorginstellingen en diverse vennootschappen. Zo adviseren we bij grote infrastructurele projecten, zoals de Rijnlandroute (verbreding A4/A44) en verzorgen we de fiscale begeleiding van herstructureringen van ambulancezorgregio’s, gemeentelijke herindelingen en grootschalige gebiedsontwikkelingen. Klanten waarderen ons om onze diepe vakinhoudelijke kennis en om onze persoonlijke, oplossingsgerichte en concrete aanpak. En wij vinden het op onze beurt te gek dat wat wij doen echt maatschappelijke impact heeft.

Werken bij Fiscaliade betekent werken bij een enthousiast en positief team dat elkaar versterkt en uitdaagt. Dit doen we vanuit ons mooie, groene kantoor aan de rand van Zwolle of ons kantoor in het kenmerkende Little C in Rotterdam. Later dit jaar openen we ook een kantoor in Groningen. Die bijzondere locaties en niet-hiërarchische structuur zijn slechts twee van de vele manieren waarop Fiscaliade zich onderscheidt van andere fiscale advieskantoren. Voor een korte sfeerimpressie kun je dit filmpje bekijken. Of lees deze interviews met oprichter Nikita, junior fiscalist Fleur en werkstudent Hidde.

“Wil je bijdragen aan de kwaliteit van de zorg, het onderwijs en het bestuur van ons land? Dan zit je bij Fiscaliade op de juiste plek. Jouw fiscale adviezen hebben grote maatschappelijke impact en maken hét verschil.” Nikita Brameijer, oprichter Fiscaliade

Wat onderscheidt ons nog meer?

  • Een uitstekend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden welke absoluut concurrerend zijn;
  • Een zeer goede werk-privébalans, inclusief mogelijkheid tot parttime- en thuiswerken.
  • Keuze om te werken in onze kantoren in Zwolle, Rotterdam en in het najaar ook in Groningen – wat jou het beste uitkomt.
  • Afwisselend en uitdagend werk in een groeiende landelijke organisatie waarin je in mee kan groeien;
  • Mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen;
  • Tweewekelijks vaktechnisch overleg;
  • NOB-kantoor met bijbehorend intern onderwijsprogramma;
  • Wel een functiehuis, geen piramide;
  • Een gezellige, laagdrempelige werksfeer met lekkere lunches, leuke teamactiviteiten, borrels en af en toe een flauwe grap.

Kennismaken of meer weten?

Neem contact op met Marian Roberti via 06 51 24 24 78 of stuur een mail met je cv, LinkedIn-profiel of motivatiebrief naar werkenbij@fiscaliade.nl. Gewoon een keer langskomen om een kop koffie te drinken kan ook!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet gewaardeerd.