Vacature: Fiscaal team- en relatiemanager

Bij Fiscaliade hebben we één ding voorop staan: onze klanten op een praktische en laagdrempelige manier écht verder helpen. Dat doen we al sinds 2013 en dat blijven we volop doen. Sinds onze oprichting zijn we elk jaar flink gegroeid. Om de groei te kunnen blijven faciliteren, breidt ons team continu uit. Momenteel zijn we op zoek naar een gedreven Fiscaal Team- en Relatiemanager om ons team in Rotterdam te versterken.

Over jou

Je hebt een afgeronde WO-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en werkt al (minimaal) vijf jaar als fiscaal adviseur. Het inhoudelijke werk spreekt je aan, maar daarnaast wil je in deze fase van je carrière graag een stap maken naar een leidinggevende functie. Die kans krijg je in deze rol! 

Als Fiscaal team- en relatiemanager stuur je het fiscale team aan, met daarin ongeveer 10 werkstudenten, junior en medior fiscalisten. Om dit ambitieuze, enthousiaste team goed te begeleiden en te coachen, zijn sterke communicatieve en sociale vaardigheden een must. Die bezit je uiteraard, net als de gave om mensen en teams te verbinden. Het team zal op termijn verder groeien: aan jou als manager de opdracht om die groei in goede banen te leiden. 

Naast het managen van je team ben je ook volop inhoudelijk bezig met fiscaliteit. Zo is je werk een mooie combinatie van leidinggeven, overzicht behouden én nog altijd met de fiscale materie en complexe en interessante vraagstukken bezig zijn. Grote lijnen uitzetten gaat je goed af, zonder daarbij de details uit het oog te verliezen. Dankzij je sterke inhoudelijke kennis buig je elk vraagstuk moeiteloos om naar praktische oplossingen. Je neemt niet alleen je klanten, maar ook je team effectief in dit proces mee. Zo borg je een cultuur waarin medewerkers aan én van elkaar kunnen leren, een van de kenmerken van de Fiscaliade-cultuur. 

Lees onder meer de interviews met onze collega’s Hidde, Fleur en Marian waarin ze vertellen wat zij bij Fiscaliade geleerd hebben.

Over Fiscaliade

Onze kracht en ons hart liggen in de publieke sector. We werken voor overheden, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, zorginstellingen en diverse vennootschappen. Zo adviseren we bij grote publieke en private gebiedsontwikkelingen en BV/CV-structuren, verzorgen we de fiscale begeleiding van herstructureringen van bijvoorbeeld musea en sportbedrijven, gemeentelijke herindelingen en exploitatie van een scala aan vennootschappen verbonden aan de publieke sector. Klanten waarderen ons om onze diepe vakinhoudelijke kennis en om onze persoonlijke, oplossingsgerichte en concrete aanpak. En wij vinden het op onze beurt te gek dat wat wij doen echt maatschappelijke impact heeft. Door de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk en onze klanten van A tot Z te begeleiden, daar onderscheiden we ons mee. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze bijzondere kantoorlocaties en de niet-hiërarchische structuur van Fiscaliade – ook daarin onderscheiden we ons van andere fiscale advieskantoren. 

Werken bij Fiscaliade betekent werken bij een enthousiast en positief team dat elkaar versterkt en uitdaagt. Dit doen we vanuit ons mooie, groene kantoor aan de rand van Zwolle of ons kantoor in het iconische Little C in Rotterdam. Later dit jaar openen we ook ons kantoor in Groningen. We werken in integrale, hechte teams van specialisten voor onze klanten, daarbij gemotiveerd door een gezonde dosis passie en een enorme drive. Voor een korte sfeerimpressie kun je dit filmpje bekijken en dit interview met oprichter Nikita lezen. Meer informatie vind je op werkenbijfiscaliade.nl.

De ene dag zit je bij de klant aan tafel voor een uitgebreide adviessessie; de andere dag geef je een interactieve workshop voor tientallen deelnemers. Weer een andere dag sta je op een bouwplaats van een project en zie je waar je advies in de praktijk toe geleid heeft. Bij Fiscaliade is écht geen dag hetzelfde. En al helemaal niet in deze rol, waarin je zowel inhoudelijk en als teammanager het beste uit jezelf en collega’s haalt!” – Nikita Brameijer, oprichter

Wat onderscheidt Fiscaliade nog meer?

  • Een uitstekend salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een zeer goede werk-privébalans, inclusief mogelijkheid tot parttime- en thuiswerken.
  • Keuze om te werken in onze kantoren in Zwolle, Rotterdam en in het najaar ook in Groningen – wat jou het beste uitkomt.
  • Afwisselend en uitdagend werk in een groeiende landelijke organisatie waarin je in mee kan groeien;
  • Mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen;
  • Tweewekelijks vaktechnisch overleg;
  • NOB-kantoor met bijbehorend intern onderwijsprogramma;
  • Wel een functiehuis, geen piramide;
  • Een gezellige, laagdrempelige werksfeer met lekkere lunches, leuke teamactiviteiten, borrels en af en toe een flauwe grap.

Kennismaken of meer weten?

Neem contact op met Kim van Beekhuizen, tel: 06-42250447 of stuur een mail met je cv, LinkedIn-profiel of motivatiebrief naar werkenbij@fiscaliade.nl. Gewoon een keer langskomen om koffie te drinken kan ook!